Pas på med håndværkerfradraget

Skrevet af den nov 20, 2015 i Ikke kategoriseret | 0 kommentarer

18/11-15
Ligningslovens §8V stk. 6 siger følgende om håndværkerfradrag for 2015:

Stk. 6. Der kan ikke foretages fradrag for udgifter til arbejde, som der er ydet tilskud til efter andre offentlige støtteordninger, herunder efter reglerne i lov om hjemmeservice. Tilsvarende gælder …. udgifter, som er fradraget ved opgørelsen af den skattepligtige indkomst efter andre regler i skattelovgivningen. Ejeren af en fritidsbolig, jf. stk. 2, nr. 2, kan heller ikke foretage fradrag for udgifter til arbejdsløn for arbejde i form af rengøring, vask, opvask, strygning, vinduespudsning, børnepasning og havearbejde vedrørende fritidsboligen, hvis ejeren i løbet af indkomståret har udlejet fritidsboligen. 
Hvis denne regel videreføres uændret til 2016, er det rent bluff, at man har husstandsmøller med i det nye Grønne Håndværkerfradrag, for alle vil komme til at sælge strøm med tilskud i et eller andet omfang.

Ligeledes kan man se af vedlagte forhåndstilsagn fra energinet.dk, at man ikke kan få både håndværkerfradrag og tilskud til el-produktion.

energinet forhåndstilsagn

 

 


 

 

 

 

Lukket for kommentarer